Clairvoyance

Indsigtsfulde råd og kærlig vejledning fra dine åndelige vejledere

Clairvoyance er kærlig hjælp fra dine åndelige guider. Vores åndelige vejledere ser på os mennesker med kærlige og forstående øjne, og har lige netop det overblik over vores situation, som vi så ofte selv mangler.

Elisabeth Due, spirituel vejledning, clairvoyance, akasha-arkivet, spirituel hypnose

Elisabeth Due

Indsigt og råd direkte fra dine åndelige vejledere

Via clairvoyance får du både selvindsigt og klare beskeder. En clairvoyance-session hjælper dig opnå større indsigt i det, der foregår i dit liv, og du får klare råd, der kan hjælpe dig til et liv i større harmoni og balance.

 • Du kan stå overfor et valg, der er svært at træffe, fordi du er i tvivl om hvad, der er det rigtige at gøre
 • Du mangler svar og input til kærlighed, karriere, relationer, økonomi, personlig udvikling
 • Livet slår knuder og du har brug for hjælp til at finde din vej igen

I en clairvoyance stilles der ind på både din fortid, nutid og fremtid, alt efter hvad der er vigtigt for netop dig at forstå og få klarhed over. Igennem clairvoyance får du også mod og energi til at handle. Til at bevæge dig i den retning, der er rigtig for dig. Uanset hvad du står med, så får du svar, redskaber og løsninger, der kan hjælpe dig.

Du kan bl.a. bruge clairvoyance, når du ønsker indsigt i og forståelse af:
 • dine tanker, følelser og handlemønstre
 • begivenheder i fortid og nutid
 • hvilke valg omkring fremtidige situationer, der er de mest hensigtsmæssige for dig

Emnerne kan være alt fra job og karriere, kærlighed, bolig, relationer, økonomi, din personlige udvikling og fremtidsmuligheder.

Der blev stillet skarpt på virkeligt mange relevante ting

“Jeg følte der blev stillet skarpt på virkeligt mange relevante ting for mig i den livssituation jeg står i. Følte en lettelse over at blive fortalt disse ting, da det gør at jeg kan sænke skuldrene lidt mere og glædes ved mit nu.

Jeg er overvældet og har fået ekstremt mange pointer med, som jeg heldigvis har optaget, så jeg kan genhøre dem. Jeg er blevet ‘gennemskuet’ og føler mere ro på baggrund af sessionen i dag.

Jeg blev overrasket over beskederne omkring mit liv før dette sted, som jeg har følt, men som ikke er blevet italesat før. Det giver meget god mening på så mange områder i min tilværelse.”

– Lise, sundhedsfaglig medarbejder

Hjælp til et mere bevidst og oplyst liv

“Jeg har været hos flere erfarne, anerkendte clairvoyante igennem mit liv, og ingen af dem var så nuancerede og præcise i deres kommunikation omkring mig, som Elisabeth var.

Elisabeth Due er et varmt & imødekommende menneske med en både professionel & menneskelig tilgang til sit fag. Hun kom meget hurtigt ind på mine specifikke problematikker og var meget klar & præcis i sin måde at kommunikere på.

Det står meget tydeligt for mig at hun er et menneske med et oprigtigt ønske om at hjælpe sine klienter mod et mere oplyst liv uden alle de overbevisninger & blokeringer, som man kan have gået med et helt liv.

Jeg gik fra hende med en følelse af at have mødt et menneske, som kunne hjælpe mig på vej mod et mere bevidst & oplyst liv og med ro & glæde over at have mødt netop hende på min vej. Af hjertet tak for Elisabeth Due.”

– Tina, rekrutteringskonsulent

Klar og præcis formidling

“Jeg har netop været til clairvoyance ved Elisabeth, som klart og præcist kunne videreformidle alle de kærlige budskaber, der ligger til os på den anden side.

Jeg oplevede, at samtlige af mine på forhånd nedskrevne spørgsmål blev besvaret, inden jeg selv nåede at stille dem. Dette formåede Elisabeth at gøre fra et yderst kærligt, rummende og empatisk udgangspunkt, hvorfor man som klient føler sig virkelig set og velkommen under sådan en session.

Clairvoyancen blev afsluttet med en afdødekontakt, hvilket Elisabeth tillige mestrede. Mine største anbefalinger herfra.”

– Jacob, stud.jur.

Du så mig på et dybt og essentielt plan

“Det var en meget behagelig, imødekommende og kærlig session, hvor du så mig på et dybt og essentielt plan. Du gav nogle fine anvisninger til, hvad jeg kunne gøre for at styrke og få bedre kontakt med mig selv over det næste halve år. Det kan jeg bruge som et fint og kærligt lys på den småmørke vej.

Du kunne med din finfølelse og evne til at kommunikere med åndelige vejledere binde alt sammen og lyse op, hvad der skal ske fremover, ud fra hvad der allerede er sat i gang – det giver mig håb!

Siden vores møde er udviklingen fortsat og jeg arbejder videre med den transformations- og frigørelsesproces, der for alvor er gået i gang og som er helt nødvendig på alle planer.”

– Mette, Cand.mag.

Jeg blev set på med stor accept og kærlighed

“Jeg var til en clairvoyance-session forleden. Ikke noget jeg har prøvet før – har slet ikke beskæftiget mig med den verden og var nok også en smule skeptisk. Men sikke en oplevelse, jeg følte, jeg blev set på med stor accept og kærlighed. De fleste svar, jeg fik, gav stor mening – det var tanker jeg selv havde tænkt, men hvor jeg var i tvivl. Jeg blev bekræftet i, at min mavefornemmelse ikke tager helt fejl. Elisabeth gør meget ud af at man er tryg og det føler man med det samme i hendes selskab. En stor anbefaling herfra!”

– Claus B., socialpædagog

Meget smuk og præcis formidling

“Meget smuk og præcis formidling. Der var ingen tøven, og Elisabeth sagde tingene, som hun fik vist. Det var meget præcis tale. En del metaforer, som jeg virkelig kunne connecte mig selv med, da jeg er ret visuel. Jeg fik helt sikkert gode svar til hvad mine muligheder er her og nu, men også fremover. Elisabeth har en meget rolig og behagelig stemme, og en skøn energi. Elisabeth besidder stor selvsikkerhed og helt ærligt, så kunne jeg slet ikke mærke, at hun “øver” sig. Hun ER bare clairvoyant.”

– Mette, øveklient

En af de bedste, jeg har oplevet

“Elisabeth er super proff. Hun er en af de bedste, jeg har oplevet, og jeg fik lige hvad jeg havde brug for. Hun har de vildeste anbefalinger herfra.”

– Julie, clairvoyant

Virkelig overrasket over, hvor meget jeg har fået med

“Jeg fik rigtig meget ud af clairvoyancen hos Elisabeth. Hun ramte spot-on på hvor, jeg står i mit liv både privat og arbejdsmæssigt. Jeg havde ikke sat næsen op efter noget specifikt. Så jeg blev virkelig overrasket over, hvor meget jeg har fået med herfra. Jeg føler mig virkelig set og genkendt. Det er absolut den bedste clairvoyance, jeg nogen sinde har prøvet. Den var som skræddersyet til mig.”

– Britt, rekrutteringskonsulent

En rammende, dybdegående, intelligent, kærlig session

“Det var en rammende, dybdegående, intelligent, kærlig session. Jeg fik virkelig meget ud af clairvoyancen. Der er meget at arbejde med og reflektere over og lade synke ind. Jeg føler mig dybt ramt. Det var en perfekt og helt igennem god og tryg oplevelse.”

– Sara

Det var dejligt at få lys over nogle svære problemstillinger

Anonym 

Forståelse og accept af, at min vej er den rigtige for mig.

“Elisabeth var meget troværdig og ramte ind i nogle livssituationer, hvor jeg har søgt vejledning til hvordan jeg skal håndtere det. Det fik jeg. Jeg fik en forståelse for, at måden jeg tidligere har troet man skulle gå til sit liv, ikke nødvendigvis er den rette for mig. Det fik mig til at få en bedre forståelse og accept af, at min vej er den rigtige for mig.”

– Nicole

Helt igennem professionel

“Denne clairvoyance-session var helt igennem professionel. Jeg stillede med vilje ikke spørgsmål, fra start, som jeg ønskede svar på, fordi jeg tænkte at det, der kom til Elisabeth, var det, jeg havde brug for at vide.

Jeg fik meget fin vejledning og svar på det, jeg havde brug for, uden at spørge. Alle de emner der blev taget op, var noget jeg havde brug for at få at vide og jeg fik redskaber og øvelser til at hjælpe mig fremadrettet. Jeg følte mig helt tryg i situationen og kunne stort set genkende det hele.”

– Mathilde

Spot on på det, som fylder i mit liv

“Dygtig clairvoyant med fine beskeder direkte til mig. Det var spot on på det, som fylder meget i mit liv. Jeg fik klarhed på at komme videre med mine interesser og fokusere målrettet i dybden.”

– Maria Miret, projektleder

Een af de bedste, jeg har oplevet

“Jeg kunne mærke, at energien omkring Elisabeth var utrolig høj og det hele føltes rigtigt. Jeg har prøvet en del clairvoyancer før – og jeg synes hun er een af de bedste, jeg har oplevet.”

– Eddie, frisør

Nu tør jeg vove lidt mere

“Det har været en session, hvor jeg kan tage ting med mig videre både i forhold til at acceptere nuværende situation og til at være nysgerrig og turde gå med nye tanker og valg. Jeg har fået en guidning i forhold til at være mere nysgerrig på min fremtid. At turde gå med nogle tanker, vove lidt mere.”

– Nina

En meget nærværende og livsbekræftende clairvoyance

“Elisabeth gav mig en meget nærværende og livsbekræftende clairvoyance. Der kom klare brugbare budskaber fra åndelig side, som gav spot on mening for mig i forhold til der, hvor jeg var i mit liv. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth, der med stor hjertevarme, trygt og kærligt videregiver beskeder. Giver hende min bedste anbefaling!”

– Maria, projektchef

Det var helt exceptionelt godt

“Jeg har prøvet mange clairvoyance-sessioner hos forskellige mennesker, som havde forskellige evner og den seneste var hos Elisabeth. Jeg tager hatten af for hendes måde at connecte med universet på – det var helt exceptionelt godt. Jeg fik meget ud af mine spørgsmål og hjælp til at komme videre med mit liv. 👌✨”

– Farhad, selvstændig erhvervsdrivende

Jeg er eksamineret og certificeret clairvoyant vejleder fra Danmarks mest grundige clairvoyance-uddannelse

Da jeg besluttede mig for, at jeg ville tage en decideret uddannelse i clairvoyance, vidste jeg fra start, at det skulle være den mest grundige uddannelse, jeg overhovedet kunne opstøve. Den fandt jeg hos Tove Lucka på Spirituelt Uddannelsescenter.

Her er der tale om en virkelig intensiv uddannelse på 1½ år bestående af optagelsestest, 690 undervisningstimer, 65 timers klienttræning på skolen og minimum 50 øveklienter i privat regi, samt en farlig masse ekstratræning med mine medstuderende. De 1½ år afsluttes med en fire timers skriftlig eksamen, samt en mundtlig eksamen, der består af en fuld clairvoyance foran lærer og censor. 

Hvorfor tage så krævende en uddannelse, når enhver kan kalde sig clairvoyant, spørger du måske?

Clairvoyant er ikke en beskyttet titel og enhver kan kalde sig clairvoyant. Der findes efterhånden mange uddannelser derude af varierende varighed og krav. Og der findes helt sikkert også dygtige clairvoyante, der er selvlærte og aldrig har været i nærheden af en uddannelse.

Grunden til at jeg er så ufattelig glad for min uddannelse er alt det, der også har været fokus på, udover at optræne vores evner, nemlig:

 • en solid teoretisk forståelse om den åndelige verden og mennesket, som energivæsen.
 • et dybt (og til tider også hårdt) arbejde med os selv, så vi er sikre på, at det, vi videregiver til vores klienter, er deres og ikke vores eget. Kun sådan ved vi, at vi kan videreformidle helt rent.
 • dybe drøftelser af de utrolig mange etiske dilemmaer, vi kan komme ud for – og hvordan vi beskytter vores klienter og arbejder etisk ansvarligt.
 • og så træning, træning, træning.

Clairvoyance - sådan foregår sessionen

Når du kommer til en clairvoyance, fortæller jeg dig først hvordan sessionen kommer til at foregå, så du ved, hvad der skal ske, og så du føler dig tryg. Når jeg har oprettet kontakt til den åndelige verden, giver dine åndelige vejledere mig de beskeder, du skal have. Jeg fortæller dig alt, jeg ser, hører og oplever.

Sådan foregår sessionen:

 • Jeg stiller ind på dig og fortæller hvad der fylder i dit liv lige nu. Hvad er din nuværende situation, hvad påvirker dig, og hvad du kan gøre for at forbedre det.
 • Jeg ser også om du har et tema aktiveret, der påvirker dig. Det kan være begrænsende overbevisning, der fylder i dit liv lige nu – og som gør at du spiller dig selv mindre end du er. Denne bevidstgørelse hjælper dig med at slippe det – og du får redskaber, du kan bruge, til at støtte dig vej til større harmoni og balance.
 • Jeg ser på dine potentialer og på hvilke potentielle evner, du med fordel kan bringe i spil, hvor du er støttet.
 • Jeg ser på hvilke muligheder, du har foran dig, og hvilke valg, du med fordel kan træffe.
 • Herefter kan du stille uddybende spørgsmål til de beskeder, du har fået, og stille spørgsmål om emner, vi ikke har berørt. Det kan være konkrete udfordringer eller valg, du står overfor.

Du får ikke bare indsigt og viden, men konkrete værktøjer til hvordan du kan løsne op for eventuelle blokeringer og skabe mere balance og harmoni i dit liv.

Sessionen varer 50-60 minutter.

Ønsker du afdødekontakt?

Ønsker du afdødekontakt, så får du besked om hvad, du skal medbringe, når du har booket en tid til en fysisk session i Klampenborg.

 

Etik og tavshedspligt

Jeg har tavshedspligt, så du kan være sikker på, at intet vil blive viderebragt. Jeg kan stort set intet huske efter en session alligevel.

Jeg arbejder under Clairvoyant Foreningens etiske regelsæt, så du er sikret en tryg og behagelig oplevelse. Det betyder bl.a., at jeg ikke berører sygdom og død. Jeg går heller ikke ind og læser andre mennesker end dig. Men jeg kan sagtens stille ind på energien mellem dig og en anden person, men det bliver udelukkende på din side af relationen.

Derudover så kan jeg ikke udføre en clairvoyance-session, hvis du er under 18 år, påvirket af alkohol eller stoffer, eller har en personlighedsforstyrrelse.

Clairvoyance er fransk og betyder klarsyn

Clairvoyance er evnen til at åbne op og modtage beskeder fra den åndelige verden, fra de personlige åndelige guider.

Det er som en sjette sans, der giver en clairvoyant mulighed for at fornemme verden hinsides de psykiske sanser, hvor vi går udover det, vi kan opleve med vores bevidste sind.

Clairvoyance er en evne til at registrere det, der eksisterer i andet end det tætte, fysiske stof, og er evnen til at se metafysisk, uafhængigt af tid eller rum.

Der er grader af clairvoyance

Skal vi nørde lidt i det, så er clairvoyance sjælens evne til at se på astralplanet (lavere clairvoyance) eller på mentalplanet (højere clairvoyance). Nogle clairvoyante kan kun se de lavere astrale vibrationer, mens andre kan se helt op til det højere mentalplan (sjælsplanet).

Min egen oplevelse er, at det er den person, der sidder overfor mig i en session, der bestemmer hvilket plan, vi skal på. Eller mere korrekt, så er det den åndelige verden, der bestemmer om budskaberne til den enkelte skal komme fra astral- eller mentalplanet, eller en blanding af begge.

Kommer budskaberne fra astralplanet – som er det plan, der er tættest på det, vi kender som denne fysiske verden – så er det, jeg får vist, og det, jeg skal videreformidle, af mere praktisk karakter. Budskaberne handler i høj grad om det menneskelige liv og hvad der vil gavne den enkelte. Det er også her, der kan komme beskeder fra afdøde.

Når budskaberne kommer fra mentalplanet, så er det en helt anden oplevelse. Her kommunikeres meget mere i det, jeg bedst kan beskrive, som englesprog. Eller måske sjælesprog? Her har vi mere fat på sjælens oplevelse og budskaber til dig, og kan handle om udvikling af dit bevidsthedsniveau. En enkelt gang har jeg oplevet at min klient kunne tale med sin egen sjæl. Det håber jeg kan ske igen.

Uanset, så ved jeg, at budskaberne, der kommer til den enkelte, kommer lige præcis sådan, som de skal. Nemlig så det giver allerbedst mening for den enkelte.

Beskeder kommer igennem forskellige sanser – og varierer fra clairvoyant til clairvoyant

Når vi, som clairvoyante, åbner op til den åndelige verden, så kommer beskederne til os gennem vores forskellige sanser og igennem disse formidles budskaber og viden om din fortid, nutid eller fremtid:

 • Clairvoyance eller klarsyn, hvor den clairvoyante ser forskellige situationer fra og om dit liv.
 • Clairsentient eller klarfølelse, hvor den clairvoyante mærker følelser og stemninger på egen krop, men som stammer fra dit liv.
 • Clairaudient eller klarhørelse, hvor den clairvoyante hører ord og sætninger, der relaterer sig til dit liv, eller er beskeder fra den åndelige verden.
 • Claircognizance eller klarviden, hvor den clairvoyante bare ved. Det føles som en øjeblikkelig viden – en indsigt – om det, der skal formidles til dig.
 • Hertil kommer clairalience (duft) og clairgustance (smag).

En clairvoyant besidder ofte flere af ovenstående evner eller ’clairs’. Personligt får jeg primært beskeder ind via klarsyn, klarhørelse og klarviden. Det sker sjældent gennem duft og jeg har endnu til gode at opleve beskeder gennem smagssansen.

Vi er alle clairvoyante

Clairvoyance ligger latent i alle mennesker, men for at opnå de højere grader kræves et højt niveau, også moralsk.  Og det er netop derfor jeg er så glad for, at have valgt at uddanne mig på Danmarks nok mest grundige clairvoyanceskole, nemlig Spirituelt Uddannelsescenter v. Tove Lucka. Udover at træne vores evner intensivt, så bruger vi mindst lige så meget tid på etik og moral, på teori, og på personlig selvforståelse, så vi kan videregive beskederne rent og upåvirket af vores eget.

Det er et stort ansvar at være clairvoyant vejleder for andre mennesker. Et ansvar vi alle på uddannelsen tager meget alvorligt.

Hej, jeg hedder Elisabeth Due

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig på

Jeg er muligvis i gang med en session – og svarer så hurtigt, jeg kan. Du bliver ikke glemt.

Elisabeth Due

Inspiration, tilbud og viden direkte i din indbakke

I nyhedsbrevet fra Life Soul Connection deler jeg mine tanker om det spirituelle, nyheder, tilbud, invitationer og andet, jeg tror, vil berige dig. Jeg kunne aldrig finde på, at spamme dig – og du kan altid afmelde dig.