Må jeg hjælpe dig til øget sjælsbevidsthed?

Jeg vil gerne hjælpe dig til et liv, hvor du udfolder dine unikke gaver, øger din spirituelle bevidsthed og lever et liv i større harmoni og overflod.

 

Elisabeth Due, spirituel vejledning, clairvoyance, akasha-arkivet, spirituel hypnose

Elisabeth Due

Velkommen! Jeg er så glad for, at du er her

Min mission er at hjælpe mennesker til øget sjælsbevidsthed. Til et liv fri for blokeringer og hæmmende overbevisninger, der holder dem tilbage fra at leve det liv, det var meningen, de skulle leve. 

Den nye tid gør, at vi er mange, der arbejder på at øge vores spirituelle bevidsthed. Bevidstheden om, at vi alle er sjæle, der har inkarneret her på jorden for at kunne udleve netop vores unikke sjælsmission, vokser dag for dag. I stedet for at undertrykke og nedtone vores ego skal vi sammen med vores sjæl, vores essens, omfavne begge dele, så vi både bærer kærlighed og handlekraft i os.

Jeg er her for at hjælpe dig med at se ud over gamle begrænsende overbevisninger, der holder dig fanget i en tilstand af mangel. Hvor du føler, at du gentagne gange støder på de samme negative mønstre. Eller ikke føler, at du kan skabe det liv, du ønsker.

Det er min mission at hjælpe dig med at forstå dig selv på et dybere sjælsplan. Give dig større selvindsigt og hjælpe dig med at afdække og fjerne det, der står i vejen for dig.

Mine metoder til at give dig øget sjælsbevidsthed

Jeg har uddannet og certificeret mig i nogle fantastiske metoder, der kan være fuldstændig livsforandrende for dig. Det er store ord – jeg ved det. Men jeg er ofte fuldstændig blæst bagover, når jeg har haft et menneske igennem en session.

Akasha-arkivet

Soul Realignment® Practitioner

En læsning og clearing i Akasha-arkiverne kan virkelig være livsforandrende. Her opnår mange en indsigt, der gør, at brikkerne bare falder på plads. De forstår pludselig sig selv – og hvad der skal til, for at de lever et liv i harmoni. Mange oplever, at de får deres handlekraft tilbage og med en fornyet energi, der for længst var blevet glemt, er de ikke længere i tvivl om, hvordan de træffer valg, der er de fuldstændig rigtige for netop dem.

Med viden fra dit Akasha-arkiv kan jeg give dig nye indsigter om dine guddommelige gaver, hvordan du lever i harmoni med din sjæl, og cleare negative karmiske mønstre, der holder dig tilbage.

Jeg er certificeret Soul Realignment® Practitioner og det betyder, at jeg sikkert kan tilgå dit Akasha-arkiv og hente netop dét, du har brug for.

Spirituel hypnose

Masteruddannelse som intuitiv sjælerejse terapeut

Spirituel hypnose – regressionsterapi (tidligere liv) og sjælerejser (Livet mellem livene), blev gjort verdenskendt af ph.d., hypnoterapeut og grundlægger af Newton-instituttet, Michael Newton.

Spirituel hypnose giver mennesker mulighed for at udforske deres åndelige erindringer.

Jeg er uddannet på den spirituelle hypnose master uddannelse som Intuitiv sjælerejse terapeut af navnkundige Benny Vadmand. Benny har på smukkeste vis har omdannet de tunge og spændetrøjeagtige hypnose-scripts til regression og Livet-mellem-Livene sjælerejser, som Michael Newton udviklede i sin tid, til moderne intuitive guidninger, der gør at hver oplevelse bliver helt unik og personlig, alt efter hvad den enkelte har brug for at opleve og forstå. Jeg har løbende selv udviklet på sessionerne de steder, hvor jeg kunne mærke, at folk havde brug for ekstra guidning.

 

Certificeret clairvoyance vejleder

Jeg er uddannet på Danmarks mest grundige clairvoyance-uddannelse hos Tove Lucka på Spirituelt Uddannelsescenter. Den meget intensive og lange uddannelse afsluttes med skriftlig og mundtlig eksamen, og start maj 2024 er jeg professionel, certificeret clairvoyance vejleder.

 

Jeg følte en nagende mangel i mit liv, uden helt at kunne sætte ord på, hvad det var

Elisabeth Due - spirituel vejledning, Clairvoyance, spirituel hypnose, læsning i Akasha arkiv

Efter en lang akademisk uddannelse, som cand.merc. i strategi og ledelse, avancerede jeg hurtigt til en række gode jobs i kommunikationsbranchen. Jeg har altid elsket mit fag, sammenholdet med mine kollegaer og de utroligt mange gode kunderelationer, hvor jeg virkelig har følt (og fået at vide) at jeg gjorde en stor forskel. Alligevel manglede der noget.

Jeg har oplevet (alt for meget) langvarig sygdom og død, hvor det i høj grad var mig, der fik (og tog) alt for stort ansvar, alt for tidligt i mit liv. Men jeg har også en skøn familie med en mand, børn og en stor kreds af familiemedlemmer og nære venner, som jeg elsker højt. Alligevel manglede der noget.

Jeg har altid været stolt af min stærke evne til at tænke rationelt, analytisk, logisk og samtidig være kreativ. En evne, jeg i den grad har dyrket og kultiveret – og jeg brystede mig af, at kunne se bagom, igennem og rundtom – og forstå hvorfor og hvordan. Alligevel manglede der noget.

Dette ”noget” har jeg endelig fundet og jeg har en mistanke om, at jeg kun så småt er begyndt at afdække og forstå det – for her er der for alvor tale om livslang læring.

 Den spirituelle dimension er i dag en afgørende del af mit liv

Jeg har altid vidst, at ’der er mere mellem himmel og jord’ for jeg har haft utrolig mange oplevelser, der bekræftede, at det er sandt. Men i mange år kunne jeg ikke, som sådan, sætte ord på hvad det var. Hånden på hjertet, så var jeg nok heller ikke klar til det og skubbede det væk hver gang, det bankede på min dør.

I dag ved jeg, at

  • vi hver især er født her på jorden med en række livsopgaver, som vi enten kan runde af i dette liv eller tage med os til næste liv, hvor vi så får muligheden én gang til
  • vi er sjæle på en evig udviklingsrejse, der har valgt den unikke menneskelig oplevelse, vi kun kan finde her på jorden, liv efter liv
  • vores sjæls største ønske er at udvikle sig via livets sol- og skyggesider, men også, at vi, som mennesker, får et oplevelsesrigt liv i glæde og overflod

I dag ved jeg også, at vi ikke behøver fumle rundt liv efter liv, hvis vi ikke vil. Vi har mange, mange muligheder for at få hjælp, både direkte fra vores sjæl, men også fra andre mennesker, der på den ene eller anden måde kan hjælpe dig med at forene dig, som menneske og sjæl.

Her – på disse sider – er mit bidrag til hvordan du kan få dit liv, som menneske, og din sjæl i harmoni med hinanden.

I lys og kærlighed

Elisabeth Due

Hej, jeg hedder Elisabeth Due

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig på

Jeg er muligvis i gang med en session – og svarer så hurtigt, jeg kan. Du bliver ikke glemt!

Elisabeth Due

Inspiration, tilbud og viden direkte i din indbakke

I nyhedsbrevet fra Life Soul Connection deler jeg mine tanker om det spirituelle, nyheder, tilbud, invitationer og andet, jeg tror, vil berige dig. Jeg kunne aldrig finde på, at spamme dig – og du kan altid afmelde dig.