Priser & booking

Her kan du booke clairvoyance, spirituel hypnose, kanaliseret healing og Akasha Soul Realignment

Elisabeth Due, spirituel vejledning, clairvoyance, akasha-arkivet, spirituel hypnose

Elisabeth Due

Enkeltstående sessioner og forløb

Hver enkelte session kan noget helt særligt – og de er hver især beskrevet ganske kort herunder. Du er altid velkommen til at klikke på de forskellige sessioner for at få dem uddybet.

Og mens hver enkelt session sagtens kan stå alene, så sker der et større transformationsarbejde ved at kombinere dem i et forløb. I et forløb kan vi komme i dybden – og skabe vedvarende forandringer. 

Bemærk:

 • Alle sessioner og forløb kan betales i 2-5 månedlige rater, så du kan bide betalingerne over (mod et beskedent ekstragebyr, der går til betalingsløsningen). Dette kræver, at du betaler med kreditkort.
 • Bestiller du et forløb, booker du en tid til den første session og så aftaler vi de(n) næste gange, når du er her. Undtagelsen er klippekort til healing, hvor du selv kan booke nye tider.
 • Du kan også købe et gavekort til én, du har kær. Klik her for at læse mere >>

 

Clairvoyance

Priser – clairvoyance, healing og Akasha Soul Realignment

Clairvoyance, 50-60 min., 950 kr. – Her får du et dybt kig ind bag slørene og får afdækket hvad du kan gøre for at bringe mere balance ind i dit liv. Læs gerne mere her >>>     

Jeg kan varmt anbefale, at en clairvoyance følges op med spirituel hypnose og/eller healing, alt efter hvilke budskaber og indsigter, du har fået. Du er altid velkommen til at spørge ind til de forskellige sessioner og hvad de hver især kan gøre for dig.

Akasha Soul Realignment, 3.500 kr. – På vores 1,5 timers møde gennemgår jeg hvad jeg har fundet i dit Akasha-arkiv. Du får din egen personlige rapport med al information, samt en personlig clearing. Læs gerne mere her >>>

Kanaliseret healing, 60 min., 950 kr. – En dybdegående fysisk, mental og emotionel healing, der er ekstremt kraftfuld. Her kanaliseres healende energier direkte fra det guddommelige lys til dig. Inkluderet i sessionen er en beskrivelse af det, jeg oplever, du modtager undervejs. Healingen afdækker og afhjælper lag for lag og derfor anbefaler jeg, at du booker et forløb på minimum 3 gange, alt efter hvor meget, der skal forløses, og hvor lang tid, du har gået med det. Du kan købe et klippekort til 3, 5 eller 10 sessioner.

Klippekort til healing

  Clairvoyance

  Priser – Spirituel hypnose

  Enkeltsessioner

  • Session 1: Regression til tidligere liv, inkl. kort clairvoyance for at afdække dit tema – session på 2 timer, 1.800 kr. – Her får du en dyb forståelse af dit nuværende liv, samt indsigt i og healing af negative mønstre og blokeringer.
  • Session 2: Sjælerejse – session på 3 timer, 2.400 kr. – giver dig en dyb indsigt i dit livsformål, dit sande jeg og dine karmiske relationer, samt healing på dybt niveau.
  • Session 3: Progression – session på 1½-2 timer, 1.800 kr. – få indsigt i og adgang til dine potentialer

  Læs gerne mere om de enkelte sessioner her >>>

  Forløb

  • Forløb 1: Regression og Sjælerejse – to sessioner på to forskellige dage, 3.780 kr. (du sparer 420 kr.)
  • Forløb 2: Regression, Sjælerejse og Progression – tre sessioner på tre forskellige dage, 5.400 kr. (du sparer 600 kr.)
  • Forløb 3: Regression, Sjælerejse, Progression og 3x healing – 6 sessioner på fem forskellige dage, 7.650 kr. (du sparer 1.200 kr.)

   

  Vigtigt at vide inden du bestiller
  • Sjælerejse og progression er kun til dig, der har allerede har prøvet regression til tidligere liv før (og helst hos mig, da jeg ellers ikke kan garantere at du kan nå det dybe bevidsthedsniveau, der er nødvendigt).
  • Overstiger sessionen de nævnte tider med mere end 30 minutter er der et tillæg på 500 kr.
  • Bestiller du et forløb, booker du en tid til den første session og så aftaler vi de(n) næste gange, når du er her.
  • Alle sessioner og forløb kan betales i flere månedlige rater, så du kan bide betalingerne over (mod et beskedent ekstragebyr, der går til betalingsløsningen). Dette kræver, at du betaler med kort.

  Sådan booker du enkeltsessioner og forløb 

  Trin 1: Vælg om du ønsker en fysisk session i Klampenborg eller om du foretrækker online. Kvaliteten er den samme. 

  • Fysiske session i Klampenborg: Mandag, tirsdag og visse torsdage
  • Online session via sikker mødeplatform: Onsdag, torsdag og fredag

  Trin 2: Klik på ”Book… her” – og du kommer til en ny side, hvor du:

  • vælger session eller forløb, du ønsker (i bookingsystemet hedder det ‘ydelse’)
  • vælger dato (for første session, hvis det er et forløb – resten aftaler vi, når vi ses)
  • vælger tidspunkt på dagen
  • betaler med kreditkort, MobilePay eller ApplePay – her kan du vælge at betale i rater mod et beskedent ekstragebyr til betalingsløsningen

  Herefter modtager du en e-mail med praktisk information. Husk at tjekke dit spamfilter!

   

  Udtalelser fra nogle af de skønne mennesker, der har besøgt mig

  Jeg følte der blev stillet skarpt på virkeligt mange relevante ting for mig i den livssituation jeg står i. Følte en lettelse over at blive fortalt disse ting, da det gør at jeg kan sænke skuldrende lidt mere og glædes ved mit nu. Jeg er overvældet og har fået ekstremt mange pointer med, som jeg heldigvis har optaget, så jeg kan genhøre dem. Jeg er blevet 'gennemskuet' og føler mere ro på baggrund af sessionen i dag. Jeg blev overrasket over beskederne omkring mit liv før dette sted, som jeg har følt, men som ikke er blevet italesat før. Det giver meget god mening på så mange områder i min tilværelse.

  Lise, arbejder sundhedsfagligt

  Jeg har været hos flere erfarne, anerkendte clairvoyante igennem mit liv, og ingen af dem var så nuancerede og præcise i deres kommunikation omkring mig, som Elisabeth var. Elisabeth Due er et varmt & imødekommende menneske med en både professionel & menneskelig tilgang til sit fag. Hun kom meget hurtigt ind på mine specifikke problematikker og var meget klar & præcis i sin måde at kommunikere på. Det står meget tydeligt for mig at hun er et menneske med et oprigtigt ønske om at hjælpe sine klienter mod et mere oplyst liv uden alle de overbevisninger & blokeringer, som man kan have gået med et helt liv. Jeg gik fra hende med en følelse af at have mødt et menneske, som kunne hjælpe mig på vej mod et mere bevidst & oplyst liv og med ro & glæde over at have mødt netop hende på min vej. Af hjertet tak for Elisabeth Due.

  Tina, rekrutteringskonsulent

  Jeg har netop været til clairvoyance ved Elisabeth, som klart og præcist kunne videreformidle alle de kærlige budskaber, der ligger til os på den anden side. Jeg oplevede, at samtlige af mine på forhånd nedskrevne spørgsmål blev besvaret, inden jeg selv nåede at stille dem. Dette formåede Elisabeth at gøre fra et yderst kærligt, rummende og empatisk udgangspunkt, hvorfor man som klient føler sig virkelig set og velkommen under sådan en session. Clairvoyancen blev afsluttet med en afdødekontakt, hvilket Elisabeth tillige mestrede. Mine største anbefalinger herfra.

  Jacob, stud.jur.

  Det var en meget behagelig, imødekommende og kærlig session, hvor du så mig på et dybt og essentielt plan. Du gav nogle fine anvisninger til, hvad jeg kunne gøre for at styrke og få bedre kontakt med mig selv over det næste halve år. Det kan jeg bruge som et fint og kærligt lys på den småmørke vej. Du kunne med din finfølelse og evne til at kommunikere med åndelige vejledere binde alt sammen og lyse op, hvad der skal ske fremover, ud fra hvad der allerede er sat i gang – det giver mig håb! Siden vores møde er udviklingen fortsat og jeg arbejder videre med den transformations- og frigørelsesproces, der for alvor er gået i gang og som er helt nødvendig på alle planer.

  Mette, Cand.mag.

  Jeg var til en clairvoyance-session forleden. Ikke noget jeg har prøvet før - har slet ikke beskæftiget mig med den verden og var nok også en smule skeptisk. Men sikke en oplevelse, jeg følte, jeg blev set på med stor accept og kærlighed. De fleste svar, jeg fik, gav stor mening - det var tanker jeg selv havde tænkt, men hvor jeg var i tvivl. Jeg blev bekræftet i, at min mavefornemmelse ikke tager helt fejl. Elisabeth gør meget ud af at man er tryg og det føler man med det samme i hendes selskab. En stor anbefaling herfra!

  Claus B., socialpædagog 

  Meget smuk og præcis formidling. Der var ingen tøven, og Elisabeth sagde tingene, som hun fik vist. Det var meget præcis tale. En del metaforer, som jeg virkelig kunne connecte mig selv med, da jeg er ret visuel. Jeg fik helt sikkert gode svar til hvad mine muligheder er her og nu, men også fremover. Elisabeth har en meget rolig og behagelig stemme, og en skøn energi. Elisabeth besidder stor selvsikkerhed og helt ærligt, så kunne jeg slet ikke mærke, at hun "øver" sig. Hun ER bare clairvoyant.

  Mette, øveklient

  Elisabeth er super proff. Hun er en af de bedste, jeg har oplevet, og jeg fik lige hvad jeg havde brug for. Hun har de vildeste anbefalinger herfra.

  Julie, clairvoyant

  Jeg fik rigtig meget ud af clairvoyancen hos Elisabeth. Hun ramte spot-on på hvor, jeg står i mit liv både privat og arbejdsmæssigt. Jeg havde ikke sat næsen op efter noget specifikt. Så jeg blev virkelig overrasket over, hvor meget jeg har fået med herfra. Jeg føler mig virkelig set og genkendt. Det er absolut den bedste clairvoyance, jeg nogen sinde har prøvet. Den var som skræddersyet til mig.

  Britt, rekrutteringskonsulent

  Det var en rammende, dybdegående, intelligent, kærlig session. Jeg fik virkelig meget ud af clairvoyancen. Der er meget at arbejde med og reflektere over og lade synke ind. Jeg føler mig dybt ramt. Det var en perfekt og helt igennem god og tryg oplevelse.

  Sara

  Det var dejligt at få lys over nogle svære problemstillinger

  Anonym 

  Elisabeth var meget troværdig og ramte ind i nogle livssituationer, hvor jeg har søgt vejledning til hvordan jeg skal håndtere det. Det fik jeg. Jeg fik en forståelse for, at måden jeg tidligere har troet man skulle gå til sit liv, ikke nødvendigvis er den rette for mig. Det fik mig til at få en bedre forståelse og accept af, at min vej er den rigtige for mig

  Nicole

  Denne clairvoyance-session var helt igennem professionel. Jeg stillede med vilje ikke spørgsmål, fra start, som jeg ønskede svar på, fordi jeg tænkte at det, der kom til Elisabeth, var det, jeg havde brug for at vide. Jeg fik meget fin vejledning og svar på det, jeg havde brug for, uden at spørge. Alle de emner der blev taget op, var noget jeg havde brug for at få at vide og jeg fik redskaber og øvelser til at hjælpe mig fremadrettet. Jeg følte mig helt tryg i situationen og kunne stort set genkende det hele.

  Mathilde

  Dygtig clairvoyant med fine beskeder direkte til mig. Det var spot on på det som fylder meget i mit liv. Jeg fik klarhed på at komme videre med mine interesser og fokusere målrettet i dybden.

  Maria Miret, projektleder 

  Jeg kunne mærke, at energien omkring Elisabeth var utrolig høj og det hele føltes rigtigt. Jeg har prøvet en del clairvoyancer før - og jeg synes hun er een af de bedste, jeg har oplevet.

  Eddie, frisør

  Det har været en session, hvor jeg kan tage ting med mig videre både i forhold til at acceptere nuværende situation og til at være nysgerrig og turde gå med nye tanker og valg. Jeg har fået en guidning i forhold til at være mere nysgerrig på min fremtid. At turde gå med nogle tanker, vove lidt mere

  Nina

  Elisabeth gav mig en meget nærværende og livsbekræftende clairvoyance. Der kom klare brugbare budskaber fra åndelig side, som gav spot on mening for mig i forhold til der, hvor jeg var i mit liv. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth, der med stor hjertevarme, trygt og kærligt videregiver beskeder. Giver hende min bedste anbefaling!

  Maria, projektchef

  Jeg har prøvet mange clairvoyance-sessioner hos forskellige mennesker, som havde forskellige evner og den seneste var hos Elisabeth. Jeg tager hatten af for hendes måde at connecte med universet på - det var helt exceptionelt godt. Jeg fik meget ud af mine spørgsmål og hjælp til at komme videre med mit liv. 👌✨

  Farhad, selvstændig erhvervsdrivende

  Hej, jeg hedder Elisabeth Due

  Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig på

  Jeg er muligvis i gang med en session – og svarer så hurtigt, jeg kan. Du bliver ikke glemt.

  Elisabeth Due

  Inspiration, tilbud og viden direkte i din indbakke

  I nyhedsbrevet fra Life Soul Connection deler jeg mine tanker om det spirituelle, nyheder, tilbud, invitationer og andet, jeg tror, vil berige dig. Jeg kunne aldrig finde på, at spamme dig – og du kan altid afmelde dig.